geroyi-ukrayini-vidbili-ataki-rashistiv-v-rayoni-11-naselenikh-punktiv-donbasu-1

Герої України відбили атаки рашистів в районі 12 населених пунктів Донбасу

 • 802733 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Військовослужбовці України відбили атаки російської окупаційної армії в районі 12 населених пунктів Луганської та Донецької областей. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу, передає УНН.

Деталі

Розпочалася 339 доба російського широкомасштабного вторгнення.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали 10 ракетних, один з них по цивільній інфраструктурі Запоріжжя, і 26 авіаційних ударів та здійснили 81 обстріл з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних обєктах у місті Очакові. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

Противник продовжує вести наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському напрямках – обороняється.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Красна Гора, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Дружба, Водяне, Мар’їнка, Побєда, Вугледар і Пречистівка Донецької області.

Додамо

Протягом дня росіяни здійснили обстріли Білопільської, Есманьської та Середино-Будської громад. Зафіксовано 52 прильоти.

Українські Національні Новини

Війна