gerus-ne-povyazuye-vlasne-zvilnennya-iz-biykoyu-z-lyashkom

Герус не пов’язує власне звільнення із бійкою з Ляшком

 • 25505 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Народний депутат України Андрій Герус, коментуючи власне звільнення з посади представника у Кабінеті міністрів, зазначив, що з кінця серпня не відвідав жодного засідання уряду. Про це він написав у себе у Facebook, передає УНН.

"З кінця серпня я не відвідав жодне засідання Кабміну, тобто де-факто вже понад 2 місяці не виконую функцій представника Президента у Кабміні", - написав Герус.

Народний обранець висловив думку, що "ніколи в історіі України народний депутат-голова комітету не виконував таких функцій представника", тому що "це нереально".

"Тому всякі сенсаційно-конспірологічні версії, зокрема пов’язані інцидентом із (поки що) двічі судимим безробітним громадянином О.Ля., це дійсно весело", - додав він.

Нагадаємо, 11 листопада Президент України Володимир Зеленський змінив свого представника у Кабінеті міністрів України, звільнивши з цієї посади Геруса і призначивши на цю посаду Олексія Перевезенцева.

Зазначимо, раніше в соцмережах з’явилось відео, на якому між лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшко та депутатом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом виникла сутичка у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя".

Українські Національні Новини

Політика