getmantsev-ne-viklyuchaye-scho-zakonoproekt-pro-rinok-zemli-mozhut-rozglyanuti-tsogo-tizhnya

Гетманцев не виключає, що законопроект про ринок землі можуть розглянути цього тижня

 • 17453 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Законопроект про відкриття ринку сільськогосподарської землі №2178-10 можливо розглянуть у сесійній залі цього тижня. Про це в кулуарах Ради заявив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, чи можуть внести до порядку денного ВРУ законопроект про ринок землі на завтра або на післязавтра, Гетманцев сказав: "Можливо".

За його словами, даний законопроект повинен бути включеним на цьому тижні до порядку денного.

"Це питання, яке навіть не треба обговорювати. Воно вже назріло давним-давно", - сказав Гетманцев.

Додамо, відповідно до розкладу засідань ВРУ на 4-7 лютого 2020 року, розміщеного на сайті Ради, законопроект №2178-10 передбачають розглянути у сесійній залі у четвер, 6 лютого.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу", перший заступник фракції Олександр Корнієнко заявив, що законопроект про відкриття ринку сільськогосподарських земель сподіваються прийняти під час третьої сесії.

За словами голови парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики Миколи Сольського, законопроект №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель треба вносити в Раду у лютому.

Українські Національні Новини

Політика