gidne-mistse-dlya-dayvingu-v-chornomu-mori-reznikov-pro-zatonuliy-kreyser-moskva

Гідне місце для дайвінгу в Чорному морі: Резніков про затонулий крейсер “москва”

 • 173501 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Затонулий російський крейсер “москва” став ще одним гідним місцем для дайвінгу у Чорному морі. Про це у своєму Twitter написав міністр оборони України Олексій Резніков, пише УНН.

Цитата

"Флагманський" російський військовий корабель — гідне місце для дайвінгу. Тепер у нас є ще одне місце для дайвінгу в Чорному морі. Обов'язково відвідаємо після нашої перемоги у війні. До речі, у мене вже є 300 занурень з аквалангом”, – написав Резніков.

A "flagship" russian warship is a worthy diving site. We have one more diving spot in the Black Sea now. Will definitely visit the wreck after our victory in the war.
BTW, I already have 300 scuba dives pic.twitter.com/q2Buc51qeI

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) April 15, 2022

Додамо

13 квітня голова Одеської ОДА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. З його слів, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Інформацію про те, що "москва" горить, підтвердили і в міноборони росії. Як повідомили, корабель серйозно пошкоджений, екіпаж покинув судно.

За словами речника Одеської ОВА, крейсер буде небоєздатним щонайменше рік.

Згодом в ОК "Південь" повідомили, що крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами.

У міноборони російської федерації офіційно заявили, що під час буксирування в умовах шторму російський крейсер "москва" затонув.

Українські Національні Новини

Суспільство