girski-perevali-u-karpatakh-prodovzhuye-zasipati-snigom

Гірські перевали у Карпатах продовжує засипати снігом

 • 13500 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. На перевалах у Карпатах тривають опади у вигляді помірного снігу, на дорозі Торунського перевалу утворилася снігова каша. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу на Яблунецькому та Вишківському перевалах. Висота снігового покриву – 10-25 см. Температура повітря -1°-7°С. Стан покриття переважно засніжений, на Торунському перевалі – снігова каша", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах заблукали п'ять лижників

В "Укравтодорі" запевнили, що проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Стан покриття на автодоріг державного значення в західних областях місцями засніжене, а в решті областей переважно сухе.

"В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці", – зазначили у прес-службі.

Станом на 8:00 сьогодні місцями невеликий сніг у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях. В Івано-Франківській області за добу випало до 30 см снігу, у Чернівецькій – до 15 см. На решті території без опадів. Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -2° до -6°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода знеструмила 16 населених пунктів Житомирської області

Нагадаємо, у західних областях України у сьогодні удень очікується невеликий сніг, температура по країні знизиться до 8 градусів морозу, на дорогах – ожеледиця

У Карпатах очікується значна сніголавинна небезпека.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП