gk-motor-zavoyuvav-putivku-v-pley-off-ligi-chempioniv

ГК "Мотор" завоював путівку в плей-офф Ліги чемпіонів

 • 8494 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. У передостанньому 9-му турі групової стадії гандбольної Ліги чемпіонів запорізький "Мотор" забронював путівку у плей-офф змагань, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГК "Мотор".

У Харкові запоріжці обіграли турецький "Бешикташ – 34:28 (20:13).

"Перші десять хвилин ми йшли м'яч в м'яч. Потім нам вдалося відірватися і ми закінчили тайм з хорошою перевагою. На жаль, далі два наших гравці отримали червоні картки, але різниця в рахунку дозволила нам десь зіграти не в повну силу. Ми виграли, заздалегідь забезпечили собі вихід з групи. Є моменти, які мені, безумовно, не подобаються, але це будемо виправляти в ході тренувального процесу", - повідомив наставник "Мотору" Микола Степанець.

Варто відзначити, що за підсумком 9-го туру ЛЧ плеймейкер запорізького "Мотора" Борис Пухівський увійшов до символічної збірної туру, ставши найкращим плеймейкером.

Варто зазначити, що запоріжці забезпечили собі вихід із групи – 2 місце 13 очок. Також "Мотор" має теоретичний шанс на перше місце у разі програшу лідера - французького "Нанта" (15 балів), в останньому турі групового раунду.

Українські Національні Новини

Спорт