glava-huawei-vistupiv-proti-kontrzakhodiv-kitayu-schodo-apple

Глава Huawei виступив проти контрзаходів Китаю щодо Apple

 • 9883 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Керівництво Huawei проти того, щоб Пекін вживав заходів проти Apple у відповідь на рішення США внести цю китайську компанію в чорний список. Про це заявив в поширеному в неділю інтерв'ю агентству Bloomberg генеральний директор Huawei Жень Чженфей, повідомляє УНН.

"Перш за все, таке не станеться. По-друге, якщо таке станеться, то я перший висловлю протест", - запевнив він. "Apple - це провідна в світі компанія, без неї не було б мобільного інтернету. Якби не було Apple, щоб допомогти показати нам цілий світ, то ми б не побачили красу навколишнього світу", - пояснив Жень Чженфей.

Він назвав американську компанію своїм учителем. "Він на наших очах просувається вперед. Навіщо мені чинити опір своєму вчителеві. Я ніколи так не вчиню", - обіцяв глава китайської компанії.

Нагадаємо, Huawei виключили з SD Association, яка контролює стандарти для SD-продуктів, включаючи карти пам’яті в смартфонах. Втративши членство в альянсі компанія не зможе виробляти пристрої з підтримкою SD-карт

Українські Національні Новини

Новини Світу