glava-mzs-ugorschini-zavtra-vidvidaye-zakarpattya

Глава МЗС Угорщини завтра відвідає Закарпаття

 • 10650 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У середу відбудеться спільний візит міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з його угорським колегою Петером Сіярто у Закарпатську область. Про це повідомляє пресслужба МЗС України, передає УНН.

"23 вересня відбудеться спільний візит міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та міністра зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петера Сіярто у Закарпатську область, який відвідає Закарпаття на запрошення глави МЗС України", - йдеться у повідомленні МЗС.

Зі слів дипломатів, глави зовнішньополітичних відомств візьмуть участь у церемонії передачі Закарпатській області угорської гуманітарної допомоги, обговорять реалізацію домовленостей з широкого спектру українсько-угорських відносин, зокрема поглиблення економічного співробітництва, розвиток прикордонної інфраструктури та забезпечення прав національних меншин.

Нагадаємо, минулого тижня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у понеділок провів телефонну розмову з міністром зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петером Сіярто. Під час розмови український міністр запросив угорського колегу разом відвідати Закарпаття.

Українські Національні Новини

Політика