glava-yevrokomisiyi-ostanniy-krok-putina-vimagaye-novogo-raundu-sanktsiy-yes-proti-rosiyi

Глава Єврокомісії: останній крок путіна вимагає нового раунду санкцій ЄС проти росії

 • 140173 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн заявила CNN у середу, що, на її думку, останній крок путіна вимагає нового раунду санкцій Європейського союзу проти росії, інформує УНН.

Цитата

"Президент путін зараз показує свою слабкість, тому що ви бачите, що він намагається мобілізувати персонал, який менш підготовлений, менш досвідчений, менш мотивований, і хоче почати бутафорські референдуми на українській суверенній землі. Тому я думаю, що це знову вимагає санкцій з нашого боку", - сказала фон дер Ляйєн в інтерв'ю CNN.

Деталі

В інтерв'ю фон дер Ляйєн зробила заяву, підтвердивши свою прихильність до нових санкцій проти Москви:

"Ми готові накласти додаткові економічні витрати на росію, а також на фізичних та юридичних осіб усередині та за межами росії, які підтримують її політично чи економічно. Крім того, ми запропонуємо додаткові заходи експортного контролю над цивільними технологіями, коли росія переходить до повної військової економіки".

Під час інтерв'ю лідер ЄС привітала ефект санкцій, заявивши, що вони "справді кусаються".

Коли фон дер Ляйєн запитали про ядерну риторику путіна у його недавньому виступі, політик сказала: "У путіна є ядерна зброя, це факт, але він ніколи не піддасться на шантаж".

Українські Національні Новини

Новини Світу