glukhiy-krivaviy-kut-zelenskiy-poyasniv-chomu-zakinchiti-viynu-ne-viyde-diplomatichnim-shlyakhom

Глухий кривавий кут: Зеленський пояснив, чому закінчити війну не вийде дипломатичним шляхом

 • 137055 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Війну росії проти України не вдасться завершити дипломатичним шляхом, оскільки російська федерація не бажає сісти за стіл перемовин, без катувань та вбивств цивільного населення. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час спілкування з менеджерами підприємств на Yale CEO Summit, передає УНН.

Цитата

“Кут глухий тільки тоді, коли сторони не хочуть розв’язувати проблему. Тут ви маєте зараз дві сторони: Україну, навколо якої об’єднаний весь світ, і російську федерацію, яка варварськи захоплює чужі території. Тобто, тут є тільки дві сторони. І якщо хоча б одна сторона хоче розв’язати цю проблему, ми точно її розв’яжемо. Бажання російської федерації сісти за стіл перемовин, і дипломатичним шляхом, без вбивств і катувань розв’язати цю війну - ми не бачимо. Тому що вона (росія – ред.) відчуває поки що силу”, – наголосив Зеленський.

Деталі

За словами Голови Держави, Україна послабляє росію, воюючи з нею на своїй землі. Українські захисники щодня штовхають окупантів назад, і продовжать це робити до повноцінної перемоги.

В той же час, Президент наголосив, ще весь світ має послабити росію потужною політикою.

“Світ це може зробити. Потужна санкційна політика. Необхідно відключити всю банківську систему, і тоді побачити, як працюють санкції. Не можна впровадити половину, і чекати результат, як ще обійде росія ті, чи інші санкції. Треба працювати на повну, іноді втрачаючи ті, чи інші гроші, але це тимчасово. І це ви не втрачаєте. Ви заробляєте найголовніше – незалежність для кожної держави. Енергетична незалежність, харчова незалежність, інфраструктурна незалежність – це все важливо. Не може одна країна диктувати всьому світову. Якщо Україна не витримає, далі буде Польща, Прибалтійські держави, Європа. Апетит в цієї держави великий. Вони потім почнуть диктувати вам умови”, – зазначив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародних інвесторів до співпраці з Україною, а також запропонував ІТ-компаніям переносити штаб-квартири до нашої держави.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Британія не впустила до країни 13-річну українку – депутат

     • 2732772 переглядiв