glyadachi-v-zakhvati-tri-idealni-seriali-dlya-zimovikh-kanikul-pid-yaki-skladno-ne-vipiti

Глядачі в захваті: три ідеальні серіали для "зимових канікул", під які складно не випити

 • 22536 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Вимушені "зимові канікули" хоч і не позбавили робочих і домашніх обов’язків, але зробили графік трохи гнучкішим. Тож кожен може знайти зайву годину для улюбленого фільму чи серіалу в колі родини чи друзів. Експерти алкогольного бренду Prime порадили УНН топ-3 найобговорюваніших серіали 2020 року, під час перегляду яких дуже важко втриматися, щоб чогось не випити.

"Ферзевий гамбіт" (The Queen's Gambit), 1 сезон, Netflix

Проект став найпопулярнішим мінісеріалом в історії Netflix: за перші чотири тижні його подивилися 62 млн осіб. Він оповідає історію шахової вундеркіндки й сироти Бет Хармоні. Героїня прагне стати найкращою шахісткою світу, але при цьому бореться з емоційними проблемами, а також з наркотичною та алкогольною залежністю. Спортивна драма отримала позитивні відгуки в шаховій спільноті та посприяла відродженню суспільного інтересу до гри. Сюжет настільки напружений і динамічний, схожий на блискавичну шахову партію, що перериватися можна лише для того, щоб підлити чогось міцного в склянку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь і сир корисні для гостроти розуму: нові дослідження

"Емілі в Парижі", (Emily in Paris), 1 сезон, Netflix

Головна героїня комедійно-драматичного серіалу Емілі за примхою долі переїжджає в Париж, щоб привнести американський дух в олдскульне французьке рекламне агентство. Дівчина не знає мови, але намагається компенсувати це американською доброзичливістю й ентузіазмом. Періодично вона потрапляє у смішні та незручні ситуації на стику менталітетів. Так, якось вона п'є вино зранку в ресторані та нарікає на це: в Америці таке неможливо. Французька подруга заспокоює її: "О, не переймайся, це Сансер - вино для сніданку". До слова, багато вина чи шампанського з’являється в кожній серії, без них не обходиться жодна зустріч, розмова, а тим паче - вечірка. І хоч серіал звинуватили у безлічі кліше про французів, він все одно дуже дотепний, легкий і ненав’язливий, як келих сансеру на сніданок.

Повернення старих героїв – "Безсоромні" (Shameless), 11 сезонів, Showtime

У кінці 2020 року повернувся останній 11 сезон проекту Showtime. Популярний американський серіал розповідає про навіжену сімейку Галагерів, на чолі з п'яницею і наркоманом Френком. Уся ця різношерста компанія, попри проблеми, дивиться на життя з оптимізмом. Проект – справжня концентрація чорного брутального гумору, цинізму, карколомних ситуацій з життя безсоромних головних героїв, які дуже охочі до широкої палітри алкогольних напоїв. Дивитися виключно в компанії дорослих друзів під улюблену горілку й віскі Френка Галагера.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу