gol-ronaldu-prinis-yuventusu-vosmiy-superkubok-italiyi

Гол Роналду приніс "Ювентусу" восьмий Суперкубок Італії

 • 11884 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Туринський "Ювентус" зійшовся із "Міланом" у поєдинку за Супекркубок Італії з футболу на арені в Джедді (Саудівська Аравія), передає кореспондент УНН.

Трохи більше 62 тисяч уболівальників стали свідками лише одного взяття воріт. У дебюті зустрічі Дуглас Коста втратив гарний шанс відкрити лік голам у баталії – м'яч пройшов у сантиметрах від стійки. Згодом Канселу також трохи не пощастило з прицільністю. Наприкінці тайму вже кіпер туринців Щесни виручив колектив.

Найкращий момент для "Мілану" на початку наступного тайму втратив Кутроне – нападник поцілив у поперечину. На 61 хвилині захист "россонері" помилився із створенням штучного офсайду та пропустив гол головою від Кріштіану Роналду – 1:0.

Примітно, що дані змагання проводяться починаючи з 1988 року. "Ювентус" в рекордний раз, ввосьме, став володарем Суперкубку Італії. "Мілан" залишився із 7-ма перемогами.

Як повідомляв УНН, поліцейське управління Лас-Вегаса, що в штаті Невада, повідомило, що направило запит владі в Італії про надання зразків ДНК футболіста Кріштіану Роналду, звинуваченого в США в згвалтуванні.

Українські Національні Новини

Спорт