golden-steyt-vstanoviv-rekord-za-kilkistyu-peremog-v-pley-of-nba

"Голден Стейт" встановив рекорд за кількістю перемог в плей-оф НБА

 • 10742 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Гравці "Голден Стейт Ворріорс" встановили рекорд НБА за кількістю перемог підряд у поєдинках серій плей-оф турніру, передає УНН з посиланням на ESPN.

Перемога над "Клівленд Кавальєрс" (132:113) у другому поєдинку фінальної серії була для "Голден Стейт Ворріорс" 14-тою поспіль в нинішньому розіграші плей-оф, що стало новим рекордом в історії Асоціації.


"Голден Стейт" може закінчити плей-оф без жодної поразки, якщо переможе "Кавальєрс" в наступних двох матчах, які пройдуть в Клівленді.


Відзначимо, що кращий результат виступу в плей-оф на даний момент належить "Лос-Анджелес Лейкерс", які в сезоні-2000/01 завоювали чемпіонство, зазнавши лише однієї поразки.
Зауважимо, що баскетболісти "ГСВ" встановили ще одне досягнення, реалізувавши 18 триочкових кидків в матчі, що є рекордом фінальних серій.


Додамо також, "Клівленд" і "Голден Стейт" в третій раз поспіль грають у фіналі плей-офф НБА. У 2015 році "Голден Стейт" переміг з рахунком 4:2, в фіналі 2016 року "Клівленд" взяв верх, перемігши з рахунком 4:3.

Українські Національні Новини

Спорт