golivudski-selebritis-dzhordzh-ta-amal-kluni-znovu-chekayut-na-bliznyukiv

Голівудські селебрітіс Джордж та Амаль Клуні знову чекають на близнюків

 • 30593 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Дружина голівудського актора Джорджа Клуні Амаль, вагітна в третій раз. Про це інформує УНН з посиланням на Cover Media.

Деталі

Інсайдер журналу ОК! повідомив про те, що 60-річний актор і його дружина адвокат з прав людини Амаль готуються до поповнення в родині.

"Кажуть, що у Амаль пройшов перший триместр... скоро всі дізнаються", - сказав інсайдер, заявивши, що пара знову чекає на близнюків.

Джордж і Амаль, які вже є батьками чотирирічних близнюків Елли і Олександра, як повідомляється, оголосили новини про свою вагітність близьким друзям на сімейному вечері в їхньому улюбленому ресторані неподалік від їх вілли на озері Комо, Італія, на початку цього місяця.

"У Джорджа паморочилося в голові, і він не міг дочекатися, щоб розповісти всім, - поділився інсайдер, додавши, що новину "зустріли добрими побажаннями. Джордж був такий гордий, а Амаль сяяла".

Повідомляється, що вони сказали Елі і Олександру про нову вагітність в червні, і діти були в захваті від цієї новини.

"Елла благала про молодшу сестру, так що всі вони сподіваються хоча б на одну маленьку дівчинку. Але, звичайно, вони будуть щасливі в будь-якому випадку, головне щоб немовлята були здорові", - заявив інсайдер.

Додамо

Джордж і Амаль, які одружені з 2014 року, поки ніяк не прокоментували це припущення.

Українські Національні Новини

УНН Lite