gollivudskiy-aktor-shon-penn-vidvidav-zonu-oos

Голлівудський актор Шон Пенн відвідав зону ООС

 • 24134 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Американський кінорежисер та актор Шон Пенн відвідав зону проведення операції Об’єднаних сил та поспілкувався з українськими військовими. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр ООС.

Деталі

Голлівудський актор вперше прибув в Україну, щоб зняти документальний фільм про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

"Побачити на власні очі наслідки російської агресії Шон Пенн зміг відвідавши один з населених пунктів Приазов'я, який чи не найбільше відчув на собі всю силу "братської" любові прихильників кремлівської експансії", — зазначили у пресцентрі ООС.

Під час візиту режисер поспілкувався з військовими ЗСУ. Для нього стало несподівано те, що значний відсоток українських військовослужбовців — жінки, які на рівні з усіма виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення.

Додамо

Шон Пенн має два "Оскари" за фільми "Таємнича ріка" та "Гарві Мілк".

Протягом останніх 20 років він займається волонтерською діяльністю, знімає документальне кіно та бере інтерв'ю у знакових людей.

Серед найбільш резонансних — розмова із наркобароном Хоакіном Гусманом Лоера (Ель Чапо). Цього мексиканця називали найнебезпечнішим злочинцем світу, а журнал Forbes ставив його на 22-ге місце в рейтингу найвпливовіших. Невдовзі після зустрічі з Шоном Пенном Ель Чапо заарештували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Носоріг" Олега Сенцова переміг на кінофестивалі у Стокгольмі

Українські Національні Новини

Суспільство