golosiyivskiy-sud-kiyeva-prodovzhiv-aresht-eks-zastupnika-golovi-nak-naftogaz-o-katsubi-advokat

Голосіївський суд Києва продовжив арешт екс-заступника голови НАК "Нафтогаз" О.Кацуби – адвокат

 • 7823 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Голосіївський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 450 млн грн колишньому заступнику голови НАК "Нафтогаз-України" Олександру Кацубі ще на 2 місяці. Про це повідомив адвокат підозрюваного Ігор Степанов, передає УНН.

"Суд продовжив 25 листопада арешт з можливістю внесення застави ще на два місяці",- сказав І.Степанов.

Він додав, що наразі сторони кримінального провадження знайомляться з матеріалами справи.

Нагадаємо, генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування стосовно колишнього заступника голови “Нафтогаз України” Олександра Кацуби та надала доступ до матеріалів досудового розслідування.

Нагадаємо, Головна військова прокуратура 17 червня затримала О.Кацубу, який підозрюється у вчиненні правопорушень за ст.255 (створення злочинної організації) і ст.191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За даними ГПУ, О.Кацуба причетний до привласнення 449,9 млн грн коштів НАК “Нафтогаз України”.

18 червня 2016 року Голосіївський районний суд Києва обрав екс-заступнику глави правління НАК “Нафтогаз України” Олександру Кацубі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і визначив як альтернативу заставу у сумі 450 млн грн. Пізніше, 1 липня, Апеляційний суд залишив у силі таке рішення суду першої інстанції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП