golosnishe-za-bud-yaki-slova-u-mariupoli-diti-malyuvali-sino-zhovtimi-kolorami-na-svyati-yake-namagalisya-vlashtuvati-okupanti

Голосніше за будь-які слова: у Маріуполі діти малювали синьо-жовтими кольорами на "святі", яке намагалися влаштувати окупанти

 • 211307 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Російські загарбники намагалися влаштувати дітям у Маріуполі "свято" у зруйнованому парку "Веселка". Про це повідомляє Маріупольська міська рада, передає УНН.

Цитата

"Маріуполь. Окупація. Діти. Російські окупанти намагалися влаштувати дитяче свято у зруйнованому парку "Веселка". Дивіться на малюнки наших дітей на асфальті. Вони голосніше за будь-які слова. Синьо-жовті кольори. Для них Маріуполь – це Україна! В їх серцях живе любов до України! І це не зламати. Заради таких дітей ми й боремося. Україна бориться та обов'язково переможе!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Маріуполь на Донеччині продовжує чинити спротив російським окупантам. Так, рашисти прибрали тризуб у центрі міста, який напередодні намалювали партизани. Проте символ української нації знову з’явився на старому місці.

Українські Національні Новини

Суспільство