golova-diplomatiyi-yes-u-kiyevi-vshanuvav-pamyat-geroyiv-revolyutsiyi-gidnosti

Голова дипломатії ЄС у Києві вшанував пам'ять героїв Революції Гідності

 • 10708 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Високий представник ЄС з закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель під час першого з часу вступу на посаду візиту до Києва вшанував пам'ять загиблих героїв Революції Гідності біля меморіалу поблизу Майдану Незалежності. Про це повідомила у Twitter заступниця голови гендиректорату Єврокомісії з політики сусідства і розширення Катаріна Матернова, передає УНН.

"Сьогодні у сонячному Києві Високий представник ЄС з закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель між офіційними зустрічами зупинився біля меморіалу Майдану, щоб покласти квіти і вшанувати загиблих героїв Революції Гідності", - повідомила Матернова.

Нагадаємо, 22 вересня віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель розпочав свій перший з часу вступу на посаду візит до України.

In sunny Kyiv today, #HRVP @JosepBorrellF stops in between official meetings at the #Maidan memorial to lay flowers n pay respects to the fallen heroes of Revolution of Dignity. pic.twitter.com/Namd1FClDw

— Katarina Mathernova (@kmathernova) September 22, 2020

Українські Національні Новини

Політика