golova-ksu-podav-deklaratsiyu

Голова КСУ подав декларацію

 • 9010 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Голова Конституційного суду Станіслав Шевчук подав електронну декларацію за 2018 рік, передає УНН із посиланням на документ, оприлюднений на сайті НАЗК.

Так, Шевчук задекларував квартиру у Києві загальною площею 70,8 метрів квадратних, що належить на правах спільної власності йому та його дружині Галині Шевчук.

Також голова КСУ задекларував земельну ділянку загальною площею 720 метрів квадратних та житловий будинок загальною площею 130 метрів квадратних. Вказана земельна ділянка та житловий будинок розташовані у Підгір'ї Івано-Франківської області, та належать його дружині.

Крім того, Шевчук вказав, що орендує житловий будинок загальною площею 557,2 метрів квадратних, що розташований на території комплексу відпочинку Пуща Водиця (ДУС).

Згідно із декларацією голови Конституційного суду, він та його дружина мають у спільній власності автомобіль марки Toyota Corolla 2013 року випуску.

Загальний дохід Шевчука у 2018 році становив 3 млн 173 тис. грн, його дружини - 868,7 тис. грн.

Згідно із декларацією голови Конституційного суду за 2018 рік, він тримає готівкою 70 тис. грн, його дружина - 1 млн 262,5 тис. грн. На банківських рахунках у дружини Шевчука розміщено 100,9 тис. грн.

Примітно, що у декларації голови суду за минулий рік відсутня інформація про його рідного брата - Рулава Одд. У 2017 році Шевчук, окрім дружини та сина, декларував його як члена родини.

Рулав Одд фігурує у кримінальному провадженні за фактом розкрадання державних грошей з ДП "Укрхімтрансаміак". Повідомляється, що на його фірму було “злито” 10 млн грн бюджету.

Українські Національні Новини

Політика