golova-minmolodsportu-vidpoviv-na-plani-obyednannya-trokh-ministerstv

Голова Мінмолодьспорту відповів на плани об'єднання трьох міністерств

 • 16692 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Міністр молоді та спорту Ігор Жданов прокоментував плани нової влади щодо можливого приєднання міністерства молоді та спорту до міністерства культури та інформаційної політики, вказавши, що необхідно зберегти Мінмолодьспорту. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу відомства.

"Моє прохання і рекомендація до нової влади - необхідно зберегти Міністерство молоді та спорту і не допустити його скорочення", - наголосив Жданов.

За його словами, функціонування Мінмолодьспорту як окремого і самостійного органу виконавчої влади є дуже важливим для молодіжного середовища та національних збірних команд, які прославляють Україну на міжнародній арені.

"Міністерства молоді та спорту в різних конфігураціях - існують практично в кожній країні Європи, у тому числі тих, що входять до Євросоюзу... Молодь і спорт мають залишатися окремими пріоритетним напрямком державної політики в Україні", - переконаний Жданов.

Раніше Президент Володимир Зеленський заявив, що підтримує ідею об'єднання міністерств молоді та спорту, культури та інформаційної політики.

Українські Національні Новини

Політика