golova-mzs-polschi-u-vashingtoni-zustrivsya-z-volkerom

Голова МЗС Польщі у Вашингтоні зустрівся з Волкером

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович у Вашингтоні провів зустріч зі спецпредставником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Дипломати обговорили підтримку Україні, заходи щодо стримування Росії, а також посилення НАТО, передає УНН з посиланням на повідомлення МЗС Польщі в Twitter.

"Під час візиту до Вашингтона міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович провів зустріч зі спецпредставником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Вони обговорили питання міжнародної підтримки для України, санкції, які будуть протидіяти російської агресії, і важливу роль сильного НАТО", - йдеться в повідомленні за підсумками зустрічі 3 квітня.

Зазначимо, сьогодні у Вашингтоні відбудеться зустріч на рівні міністрів закордонних справ країн-членів НАТО, під час якої обговорять пакет заходів щодо забезпечення безпеки у Чорному морі, який буде включати в себе подальші відвідування портів, а також подальші навчальні заходи і навчання.

In Washington, Foreign Minister #Czaputowicz met with @SpecRepUkraine Kurt Volker to discuss international support for #Ukraine, policies and sanctions to counter Russian aggression, and the importance of a strong #NATO. pic.twitter.com/SQTkF6AOgX

— Embassy of Poland US (@PolishEmbassyUS) 3 квітня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика