golova-oda-rf-vzhe-vvela-ves-rezerv-dlya-pershogo-udaru-po-ukrayini

Голова ОДА: рф вже ввела весь резерв для першого удару по Україні

 • 162473 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Резерви військ, які формувалися росією для першого удару по Україні, вже введені на територію нашої держави. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передає УНН.

Цитата

"Все, що формувалося для першого удару, вже введено. Останні резерви кидаються зараз туди, де Операція об’єднаних сил. Буквально 3 дні назад бачив там введення нових груп. Тут ми бачимо пересування одного-двух резервів, поки інших не бачимо. Ми знаємо що формуються відповідні резервні частини, проводиться в росії частково прихована мобілізація, противник намагається наростити сили, щоб продовжити виконання задачі", - сказав Павлюк.

Деталі 

За словами Павлюка, оскільки підготовлені резерви закінчуються, ворог переходить до створення смуг оборони, щоб ми не могли його легко вибити.

"В Київській області вони в основному закріпилися. Роблять смугу, очікуючи резерви. По півдню в багатьох місцях вони також закріпляються. По сходу, де вийшли до наших позицій, також закріпляються", - додав він.

Доповнення

Також в інтерв'ю Павлюк сказав: треба втримати ворога з боку Бучі та Гостомеля, які знаходяться під окупацією, і не дати російським загарбникам можливості наступу на Київ.

Українські Національні Новини

Суспільство