golova-oda-situatsiya-v-mikolayevi-spokiyna-ale-zagroza-udariv-rosiyskikh-okupantiv-iz-zastosuvannyam-reaktivnikh-sistem-zalpovogo-vognyu-zalishayetsya

Голова ОДА: ситуація в Миколаєві спокійна, але загроза ударів російських окупантів із застосуванням реактивних систем залпового вогню - залишається

 • 225029 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім в ефірі телемарафону розповів, що ситуація в Миколаєві спокійна, і за вчорашній день ворожих обстрілів міста не було, але загроза ударів російських окупантів із застосуванням реактивних систем залпового вогню - залишається, інформує УНН.

Деталі 

Кім заявив, що в Миколаєві в середу було спокійніше, ніж днем раніше.

"По лінії фронту йдуть бої, дуже важкі, там важке просування. Що стосується ситуації в місті, то за сьогодні вона була спокійна", - сказав він.

Голова ОДА зазначив, що війська рф знаходяться від Миколаєва на відстані, яка дозволяє діставати місто з РСЗВ.

"Там 40-50 кілометрів. Вони можуть цими системами, "Градами" обстрілювати нашу область і місто також. Спокійно більш-менш себе не може відчувати ніхто, оскільки вони використовують системи "Калібр", який працює по всій території України. Тому ніде в області - не спокійно", -  наголосив він.

Також Кім прокоментував фейки, які ворог поширює в мережі, зокрема про нібито оточення Миколаєва.

"Там дуже багато може бути цілей. Може вони перевіряють, як ці фейки діють, стан речей і напругу в місті, може вони хочуть прикрити ще свої дії... Перевіряють реакцію людей на будь-який вкид інформації", - зазначив він.

Нагадаємо 

Кім показав влучний постріл українських вояків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський нагородив 171 військовослужбовця

     • 174265 переглядiв