golova-ova-prognozuye-scho-do-vechora-na-kiyivschini-pokraschitsya-situatsiya-zi-svitlom-v-3-rayonakh

Голова ОВА прогнозує, що до вечора на Київщині покращиться ситуація зі світлом в 3 районах

 • 438258 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Прогнозується, що до вечора покращиться ситуація щодо світла у Броварському, Бориспільському й Обухівському районах. Якщо це відбудеться, то без електропостачання в області залишиться менш як 50% споживачі. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ситуація в регіоні дуже складна. Київська область за тиждень витримала три потужні масові атаки… Зараз ситуація вирівнюється. Під вечір ми очікуємо гарних новин щодо ситуації на Броварському напрямку, Бориспільському районі й Обухівському районі», - розповів Кулеба.

За його словами, будуть тривати ремонтні роботи в частині Фастівського району, Бучанському районі і в Вишгородському районі.

«До вечора ми прогнозуємо покращення ситуації одразу по трьох напрямках, якщо це відбудеться, то менше як 50% відключень буде в області», - зазначив Кулеба.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що без світла перебуває 80% Київської області.

В Україні зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. У Києві забезпечується менше половини потреби споживання, у пріоритеті - живлення критичної інфраструктури. Сьогодні очікується включення обладнання, яке дозволить заживити більше споживачів.

Українські Національні Новини

Політика