golova-pa-nato-visloviv-vpevnenist-scho-ukrayina-stane-chlenom-alyansu

Голова ПА НАТО висловив впевненість, що Україна стане членом Альянсу

 • 9518 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Голова Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі впевнений, що Україна зможе стати членом Альянсу. Про це він заявив на спільному брифінгу з головою Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Парламентська Асамблеї рішуче налаштована на подальше збереження територіальної недоторканості України та засудження незаконної анексії...Ми обговорюємо безпеку у Чорноморському регіоні, тому що ми бачимо, яка йде небезпека зі сходу не тільки від Росії, а також від Китаю. Росія продовжує тестувати і випробувати західне суспільство шляхом незаконної анексії Криму, а також військових дій на Донбасі, які я міг побачити на власні очі", - сказав П.Аллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО прибуде до Києва 10 липня

Також він зазначив, що в НАТО відзначають великі успіхи України на шляху до Євроатлантичної інтеграції.

"Ще дуже багато зробити Україні на цьому шляху, але ми бачимо дуже великий прогрес і ми впевнені що Україна зможе стати членом НАТО і ми будемо, як Парламентська Асамблея, підтримувати її у цьому", - зазначив П.Аллі.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що Україна має стати членом НАТО без проміжних процедур, таких як план дій щодо членства, і отримати членство в НАТО одразу після Чорногорії.

Українські Національні Новини

Політика