golovi-derzhrezervu-vruchili-obvinuvalniy-akt

Голові Держрезерву вручили обвинувальний акт

 • 11707 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Сьогодні просто в аеропорту Голові Державного агентства резерву України Вадиму Мосійчуку вручили обвинувальний акт. Як повідомив сам Мосійчук у Facebook, йдеться про кримінальне провадження щодо переміщення зерна з харківської бази на держпідприємство “Златодар” у Черкаській області, передає УНН.

"...сьогодні після відпустки мене зустріла прямо в аеропорту ... прокуратура м.Київ", - написав Мосійчук.

За його словами,спочатку його безпідставно затримала Держприкордонслужба, "обшукавши не тільки мої речі, а й всієї сім'ї, перевірили всі документи".

Потім представник прокуратури разом з представником ДФС та двома понятими вручили обвинувальний акт у справі переміщення зерна з харківської бази на підприємство "Златодар", зазначив Мосійчук.

"Акт вручено без виклику у прокуратуру, що, знову ж таки, порушує всі діючі норми, хоча попередньо з прокурором було домовлено, що в понеділок 1 квітня я приїду сам в прокуратуру", - резюмував голова Держрезерву.

Нагадаємо, 4 жовтня 2018 року вдома у голови Держрезерву Вадима Мосійчука провели обшуки. Йому вручили підозру — за ч.2 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

5 жовтня Голосіївський районний суд обрав Мосійчуку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, не задовольнивши клопотання прокуратури про домашній арешт. Крім того, у 2018 році суд залишив голову Держрезерву на посаді.

Українські Національні Новини

Політика