golovi-mzs-britaniyi-ta-polschi-perebuvatimut-u-kiyevi-z-ofitsiynim-vizitom

Голови МЗС Британії та Польщі перебуватимуть у Києві з офіційним візитом

 • 10290 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. В Україні із спільним візитом з 28 лютого по 2 березня перебуватимуть Державний секретар у закордонних справах та справах Співдружності націй Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон і Міністр закордонних справ Республіки Польща Вітольд Ващиковський, передає УНН з посиланням на прес-службу МСЗ України.

"Мета візиту – демонстрація підтримки Великою Британією та Польщею суверенітету та територіальної цілісності України, ознайомлення з актуальною ситуацією на Донбасі, спричиненою російською агресією, а також обговорення подальшої практичної допомоги у проведенні в Україні системних реформ на основі Угоди про асоціацію з ЄС. Крім того, сторони обговорять актуальні питання співробітництва України-ЄС", - зазначили в українському зовнішньополітичному відомстві.

Вже 1 березня відбудеться спільна прес-конференція Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Державного секретаря у закордонних справах та справах Співдружності націй Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Бориса Джонсона та Міністра закордонних справ Республіки Польща Вітольда Ващиковського.

Як повідомляв УНН, 27 лютого міністр закордонних справ Павло Клімкін, перебуваючи в Женеві, провів зустріч з міністром закордонних справ Швейцарії Дідьє Буркхальтером та поінформував його про триваючу напружену ситуацію на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика