golovi-oask-vovku-vruchili-povistki-na-dopit-v-nabu

Голові ОАСК Вовку вручили повістки на допит в НАБУ

 • 13574 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Голові Окружного адміністративного суду міста Києва Павлу Вовку сьогодні вручили повістки на допит до Національного антикорупційного бюро України. Про це Вовк повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"A тепер повідомляю офіційно: мені сьогодні вручили повістки на 17-18 серпня. Я прийду на допит. Мені приховувати нічого, я готовий", - написав Вовк.

Так, Вовк зазначив, що представники НАБУ прийшли в ОАСК для вручення підозри.

Нагадаємо, голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що перебуває в Україні та готовий прийти на допит у порядку, передбаченому КПК, до Національного антикорупційного бюро України.

Раніше в УНН повідомлялося, що Окружний адміністративний суд міста Києва не може передати повістки про виклик до НАБУ восьми суддям, адже вони перебувають у відпустці.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та суддів ОАСК у справі щодо можливого захоплення влади керівництвом суду.

Також НАБУ вкотре викликало на допит голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та суддів ОАСК.

Як повідомляли раніше у САП, голові Окружного адміністративного суду міста Києва Павлу Вовку, його заступнику, п’ятьом суддям ОАСК та голові Державної судової адміністрації України повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Політика