golovni-korti-chvertfinalu-vimbldona-zmozhut-vidvidati-do-100-vbolivalnikiv

Головні корти чвертьфіналу Вімблдона зможуть відвідати до 100% вболівальників

 • 20437 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Влада Великої Британії видала дозвіл організаторам тенісного турніру Вімблдон-2021 на проведення останніх етапів змагань за повної присутності глядачів, повідомляє УНН із посиланням на офіційну заяву організаторів.

Цитата: 

"Після успішного проведення першого тижня чемпіонату, відповідно до урядової програми дослідження заходів і консультації з місцевою владою, AELTC з радістю підтверджує, що в центрі і на майданчику № 1 будуть доступні 100% місць для чвертьфіналу, з центральним кортом, а також 100% для півфіналів і фіналів", - йдеться в заяві.

Деталі 

Це перший повністю відкритий стадіон на спортивному заході у Великій Британії з початку пандемії. Місткість Центрального корту становить 14 979, а місткість трибуни № 1 - 12 345. Місткість решти території буде зменшена в залежності від кількості кортів в грі.

Власники квитків і раніше будуть зобов'язані пред'являти докази свого статусу щодо COVID-19 після прибуття, а також дотримуватися інструкції щодо карантинних заходів і підтримувати будь-які додаткові заходи щодо пом'якшення наслідків пандемії.

Доповнення 

Українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок вийшли до другого раунду змагань в змішаному розряді “Вімблдону”.

Українські Національні Новини

Суспільство