golovniy-nastup-na-donbas-sche-poperedu-u-mariupoli-yde-peregrupuvannya-radnik-mera

Головний наступ на Донбас ще попереду — у Маріуполі йде перегрупування — радник мера

 • 264017 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Попри постійні атаки окупантів — головний наступ ще попереду. На це вказує перегрупування в Маріуполі, посилення ракетних обстрілів по країні і природні фактори, пише радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, інформує УНН.

Цитата

"Працюючи з інформацією дуже цікаво спостерігати, що відбувається в середині росії і як воно напередодні головної битви весни", — йдеться в повідомленні.

Деталі

Далі Андрющенко пише про російську пропаганду: "Тут все просто – тепер росія воює не з Україною, а з НАТО та США. Окрім того замість українського війська в нас виключно іноземні найманці. Але. Саме через ці посили по-суті росіян готовлять до необхідності застосування хімічної зброї. Про це говорять всі в різних аспектах, але все більш голосніш. Хімічна зброя вже досить розповсюджена в діалогах.

Далі автор аналізує останню подію в рф пов'язану з пожежою в Брянську: "Пожар 1,5 тис. кв. метрів. Наслідки цієї пожежі просто шикарні для нас. Це й ускладнення заправки танків, і черговий удар по пропаганді. Одночасно з цим губернатор Курскьої області повідомив що там теж збили наших два безпілотника, то в принципі не здивуюсь якщо самі росіяни гатили випадково по свої нафтобазі. Друга армія світу у всій красі.

В той самий час в санкт-петербурзі невідомий заклав та підірвав вибухівку у 9-типоверхівці. Цікаво, що спочатку фсб сказало що це теракт ІД (така там терористична організація). Але з часом скрізь офіційні канали почали казати про "петарду". По відео можно побачити, що це не петарда. Але й "москва" не затонула і українські ракети там буди не причому. І в той самий час фсб наче заарештувало прибічника ІД, який планував теракт в Ставропольському краї. І це без заздалагіть заготовленого фейкового замаху на Соловйова та нових обстрілів російського нічого вздовж кордонів.

Складається таке враження, що саме пожар в Брянську сплутав карти в моральній підготовці для посиленого удару, а скоріш – поновлення мотивації для мобілізації. Тому, що там нас ненавидять та закликають вбити, але бажаючих це робити трохи далі від дивану все менш і менш", — зазначив радник мера Маріуполя.

Андрющенко пише, що "головна битва" ще попереду.

"Тому, готуємось. Готуємось до головної битви якщо не війни, то цієї весни точно. Це не буде легко. Не буде швидко. Але точно буде і ми точно переможемо. А поки – кожен на своєму місті має наближати перемогу", - додав він.

Українські Національні Новини

Політика