golovniy-trener-nimetskoyi-zbirnoyi-vislovivsya-schodo-vplivu-koronavirusu-na-futbol

Головний тренер німецької збірної висловився щодо впливу коронавірусу на футбол

 • 11270 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов висловив свою думку про те, як пандемія коронавірусу може вплинути на майбутнє футболу, передає УНН із посиланням на Fox Sports

За його словами, прогнозувати конкретні наслідки кризи для футболу поки рано. При цьому, як зазначив Льов, він вірить, що ситуація незабаром врегулюється.

"Вплив кризи на футбол поки не зрозумілий. Ми повинні використовувати перерву, щоб задуматися, переосмислити, як ми ставимося один до одного. Настав час допомогти родині і друзям. Ми поки не знаємо, як буде розвиватися збірна і ліги в подальшому. Ми повинні спостерігати з тижня на тиждень, із дня в день. Звичайно, ми хочемо вірити, що футбол скоро відновиться. Але найголовніше, щоб всі залишалися здоровими", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент УАФ сподівається на можливість відновлення Чемпіонату України.

Льов закликав однодумців бути уважними і дотримуватися правил.

"Футбол важливий, але є речі, які перевершують його. Заходи, які до сих пір робилися політиками, абсолютно вірні", - сказав він.

Нагадаємо, як повідомлялося в УНН, через COVID-19 УЄФА переніс Євро-2020 на рік. В Україні також призупинили всі футбольні змагання. 

Українські Національні Новини

Здоров'я