golovnogo-inspektora-dabi-v-zakarpatskiy-oblasti-zatrimali-na-khabari

Головного інспектора ДАБІ в Закарпатській області затримали на хабарі

 • 12160 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 31 січня. УНН. Працівники прокуратури Закарпатської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області задокументовали в Ужгороді факт вимагання і одержання хабаря у сумі 400 доларів головним державним інспектором по ліцензуванню Державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області. Про це УНН повідомила речниця прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович.

"Зафіксовано факт вимагання неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів та отримання 400 доларів головним державним інспектором по ліцензуванні ДАБІ в Закарпатській області від керівника приватного підприємства. Посадовець ДАБІ вимагав зазначену суму коштів за позитивний висновок під час проведення перевірки суб'єкта господарювання та не притягнення керівника приватного підприємства до відповідальності", - розповіла Попович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідчого поліції та адвоката піймали на Київщині на хабарі 2,2 тис. дол.

Хабарника викрито при одержанні хабаря в м. Ужгород неподалік адмінбудівлі ДАБІ в Закарпатській області.

Грошові кошти вилучено, тривають першочергові слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовця “Київводоканалу” з помічниками затримали на хабарі у 173 тис. грн

 

"Посадовця затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою)", - додала речниця прокуратури Закарпатської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП