goncharuk-ne-volodiye-informatsiyeyu-schodo-mozhlivoyi-vidstavki-zerkal

Гончарук не володіє інформацією щодо можливої відставки Зеркаль

 • 11007 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що не володіє інформацією щодо можливої відставки заступниці міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олени Зеркаль та зазначив, що МЗС та Офіс Президента добре взаємодіють між собою. Про це він заявив під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає УНН.

На прохання прокоментувати можливу відставку Олени Зеркаль та розтлумачити, як співпрацює МЗС з Офісом Президента, Гончарук пояснив:

"Я не хочу коментувати чутки, я не знаю, що сказати. В мене немає інформації достатньої для того, щоб на це якось відреагувати. За моєю інформацією, між МЗС та ОП чудова взаємодія робоча".

Нагадаємо, інформація про неузгодженість діяльності МЗС та Офісу Президента поширилася з приходом на президентський пост Володимира Зеленського, після чого міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що йде у політичну відпустку. 

Президент України відразу ж спрямував тодішньому Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману листа щодо розгляду питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра закордонних справ Павла Клімкіна. 

Згодом, Постійний представник при Раді Європи Дмитро Кулеба назвав конфлікт між Міністерством закордонних справ та Офісом президента проблемою комунікацією між двома людьми.

Українські Національні Новини

Політика