goncharuk-opalyuvalniy-sezon-v-ukrayini-pochnetsya-bez-osoblivikh-problem

Гончарук: опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем

 • 15407 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Опалювальний сезон в Україні "почнеться без особливих проблем", за винятком двох міст – Сміла і Новий Розділ. Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на своєму YouTube-каналі "Чашка прем’єра", повідомляє УНН.

"Я зараз із впевненістю можу сказати, що в усіх містах опалювальний сезон почнеться без особливих проблем. Винятком є лише два міста – це Сміла (Черкаської області) й Новий Розділ (Львівської області). Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше", – сказав Гончарук.

Як стверджує прем’єр, це пов’язано, перш за все, з тим, що послуги надання опалення в цих містах здійснювалися приватними компаніями, структурами, "які своїми діями створили критичні ситуації".

За його словами, Кабінет міністрів знайшов рішення в обох випадках.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Україні розпочинається 15 жовтня. Однак, опалення в будинках із централізованим теплопостачанням вмикається тоді, коли впродовж трьох днів середньодобова температура опускається нижче за 8 градусів за Цельсієм.

За даними Укргідрометцентру, до кінця цього тижня в Україні протримається тепла суха погода до +23.

Українські Національні Новини

Суспільство