goncharuk-predstaviv-novogo-golovu-derzhgeonadr

Гончарук представив нового голову Держгеонадр

 • 13501 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Державної служби геології та надр Романа Опімаха. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Кабміну.

"Надрокористування - одна з найбільш корумпованих сфер у нашій країні. У суспільства не випадково немає довіри до цього органу. Проте я маю довіру до нового керівника, який має кардинально змінити механізми роботи служби", - наголосив Гончарук.

Очільник уряду додав, що "країна в досить скрутному становищі, зокрема, через те, що деякі працівники діяли не в інтересах країни".

"Ставлю новому керівнику чітку задачу. До кінця року позбутися саботажників, корупціонерів і очільників "схематозів". Орган повинен стати відкритим, увесь документообіг має бути максимально оцифрований", — підкреслив Прем’єр.

Додамо, рішення про призначення нового голови Державної служби геології та надр (Держгеонадр) ухвалено в середу, 6 листопада, на засіданні Кабінету міністрів.

Роман Опімах має понад 15 років досвіду взаємодії з органами державної влади та роботи зі стратегічного планування і підвищення ефективності процесів у сфері нафтогазової промисловості, додали в уряді.

Зазначимо, що раніше Держгеонадра було передано в підпорядкування Міністерству енергетики та охорони довкілля.

Українські Національні Новини

Політика