goncharuk-rozpoviv-pro-budivnitstvo-dorig-v-ukravtodori-i-dosi-kradut

Гончарук розповів про будівництво доріг: в "Укравтодорі" і досі крадуть

 • 15830 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів про будівництво доріг в Україні, та зазначив, що в "Укравтодорі" продовжують красти. Про це Прем’єр-міністр розповів у ефірі "Сніданку з 1+1", передає УНН.

"За 5 років ми повинні побудувати десь 4 тис. км доріг. В нас велика країна, вона заслуговує на те, щоб мати хороші дороги. В наступному році ми повинні побудувати, точніше, відремонтувати, більше 2000 доріг загальнодержавного значення і приблизно таку ж кількість місцевого значення", - сказав Олексій Гончарук.

Прем’єр-міністр зазначив, що це значно більше, ніж будувалось до цього. Для цього є кошти державного бюджету, а також будуть залучати кошти міжнародних організацій.

"Є план, я думаю, що сьогодні призначим керівника "Укравтодору". Я давно знаю цю людину і переконаний в тому, що він чесний, і буде працювати для українських людей, а не класти собі в кишеню. Звичайно, в "Укравтодорі" і досі крадуть. Багато матеріалів є в правоохоронних органах, є багато кримінальних справ. На дорогах в Україні традиційно крали, і, на жаль, продовжують красти подекуди", - сказав Олексій Гончарук.

Прем’єр-міністр додав, що вони проконтролюють, щоб не крали на дорогах. Кримінальні справи вже в прокуратурі та правоохоронних органах. Але, також потрібно захищати побудовані дороги.

"Якісна дорога (Запоріжжя-Маріуполь) точно. Але її потрібно захищати. Бо це порт, в який часто ходять перевантажені фури. Щоб цю дорогу не розбили – за нею треба пильнувати. Зараз ми створюємо систему, яка би захищала дороги по всій країні", - додав Олексій Гончарук.

Нагадаємо, в наступному році в Україні планують відновити 4 тис. км доріг.

Українські Національні Новини

Політика