google-zakriye-play-music

Google закриє Play Music

 • 14030 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Музична служба Google Play Music буде закрита на догоду YouTube Remix - нового стрімінгового сервісу по підписці, який почне роботу пізніше в цьому році. Про це повідомляє УНН з посиланням на Droid-Life.

Remix буде діяти за моделлю, схожою зі Spotify, пропонуючи користувачам слухати треки за запитом. Деякі функції, включаючи перегляд музичних кліпів, будуть запозичені у самого YouTube. У Play Music новий сервіс запозичить систему рекомендацій, "розумні" плей-листи, добірки пісень в залежності від часу доби і деякі інші можливості.

Проект очолює колишній менеджер Warner Music і нинішній керівник музичного напряму YouTube Ліор Коен. З чуток, Google вже уклала необхідні угоди з усіма найбільшими звукозаписними лейблами.

В Google офіційно поки не підтверджують злиття "Play Музики" з YouTube Remix. У прес-службі компанії тільки нагадали, що раніше оголошували про об'єднання продуктових команд YouTube Music і Google Play, і відзначили, що "сьогодні для користувачів нічого не зміниться".

Як повідомляв УНН, компанія Google планує випустити недорогий смартфон спеціально для ринків, які гостро реагують на коливання цін.

Українські Національні Новини

Технології