gopro-planuye-perenesti-virobnitstvo-kamer-z-kitayu

GoPro планує перенести виробництво камер з Китаю

 • 17626 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Американська компанія GoPro оголосила про плани перенести з Китаю більшу частину виробництва своїх камер, що призначаються для ринку США. Про це повідомили у прес-службі GoPro, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Таке рішення було прийнято через побоювання, пов'язані з впливом мит. Перенесення виробництва планується до літа 2019 року. У той же час виробництво, орієнтоване на інші ринки (крім США - ред.), планується зберегти в Китаї. Подібний диверсифікований підхід до виробництва може принести вигоду нашому бізнесу незалежно від можливих митних наслідків", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шпигунські пристрасті: як виглядають топ-10 прихованих фотокамер в історії 

Зазначають, що GoPro була заснована в 2002 році. Компанія займається виробництвом екшен-камер. Трамп неодноразово заявляв, що йому не подобається гігантський зовнішньоторговельний дефіцит у торгівлі з Китаєм, що досягає, за його словами, 500 млрд дол. Переговори США і КНР з питань торгівлі були припинені в середині вересня, коли була скасована поїздка китайської делегації на чолі з віце-прем'єром Держради Лю Хе у Вашингтон у відповідь на введення адміністрацією Трампа підвищених мит на імпорт з Китаю.

Днями Трамп заявив, що переконаний у тому, що США і Китай укладуть торговельну угоду протягом 90 днів.

Українські Національні Новини

Технології