gorilku-arctica-dvichi-viznano-ukrayinskoyu-gorilkoyu-roku-2018

Горілку Arctica двічі визнано українською горілкою року 2018

 • 28950 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. За 2018 рік горілка Arctica двічі отримала звання "Українська Горілка року" на міжнародних дегустаційних конкурсах у Берліні та Нью-Йорку. Про це УНН повідомила компанія-виробник продукту БЕВЕРІДЖ ТРЕЙДІНГ КОМПАНІ.

Зазначається, що журі в обох країнах не обмежились золотою медаллю для Arctica. Так, американський та німецький конкурси нагородили продукт в окремій номінації "Українська Горілка року 2018".

Нагадаємо, що таку саму нагороду Arctica вже отримувала на Берлінському конкурсі у 2017 році.

"Отже, це вже третє визнання бренду за останні два роки", - зазначили виробники.

Зазначається, що високі оцінки незалежних експертів говорять про неперевершені смакові властивості та якість горілки, адже всі дегустації проходили виключно наосліп – журі не знали, продукцію яких саме торгових марок вони куштують, що забезпечило максимальну об’єктивність результатів.

"Успіх на міжнародних конкурсах ми пов’язуємо виключно з кришталевою чистотою горілки Arctica. Вибір на ринку зараз величезний, але чисту горілку без домішок знайти надзвичайно складно – більшість додають у склад різні домішки у вигляді цукру, глюкози, лимонної кислоти, ароматизаторів тощо. У складі Arctica тільки найкращі спирт та вода, які проходять через каскад високотехнологічних фільтрів. Як результат – кришталево чиста горілка, від якої на ранок не болить голова", - коментує директор з маркетингу компанії-виробника Олексій Безуглий.

"Всі отримані нагороди – це не тільки привід пишатися якісним українським продуктом, а й бути впевненими у тому, що з кожним роком якість залишається на вищому рівні", - наголосив він.

Довідка: Arctica – бренд української горілки, що за короткий час свого існування встиг запам’ятатись споживачам як кришталево чиста горілка преміальної якості. Випускається на потужностях найтехнологічнішого горілчаного заводу Західної України в місті Львів.

БЕВЕРІДЖ ТРЕЙДІНГ КОМПАНІ - один з провідних українських виробників алкогольних напоїв. До портфелю продуктів компанії входять такі відомі горілчані бренди як Medoff, Arctica, Наша Марка, Природна Колекція, Mernaya, коньяки та вина Коктебель, слабоалкогольні напої Longmixer та ін.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу