gotuye-grunt-dlya-vvedennya-armiyi-v-tbilisi-saakashvili-pro-rishennya-putina-pro-bezviz-ta-vidnovlennya-polotiv

Готує ґрунт для введення армії в Тбілісі: Саакашвілі про рішення путіна про "безвіз" та відновлення польотів

 • 2798601 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. російський диктатор володимир путін не намагається отримати прихильність грузинів, а готує ґрунт для введення армії в Тбілісі. Таку думку висловив третій президент Грузії Михайло Саакашвілі, який наразі перебуває в ув'язненні, передає УНН.

Цитата

"Ніхто в Грузії не знає путіна краще за мене. Своїм вчорашнім кроком він не намагається отримати прихильність грузинів, а готує ґрунт для введення армії в Тбілісі. Він донині не пробачив мені і грузинському народу те, що не зміг цього зробити у 2008 році. Звісно, ​​він не чекатиме рішення про надання статусу кандидата, але перед цим діятиме набагато швидше", - написав Саакашвілі.

За його словами, зараз, як ніколи, потрібна демонстрація консолідації всієї громади, щоб вона бачила, що попереду нелегко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаки рф вже прилітали в Грузію, щоб бомбити мирне населення: у Києві назвали рішення путіна - угодою з дияволом

Доповнення

Російський диктатор володимир путін скасував візовий режим для громадян Грузії з 15 травня 2023 року.

Президент Грузії назвала російською провокацією скасування віз для громадян Грузії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Грузії зажадала термінового скликання Ради безпеки через рішення рф відзначити візи для грузинів

Українські Національні Новини

Політика