gpu-ta-sbu-provodyat-obshuki-v-kompaniyi-s-group-nardepa-s-ribalki

ГПУ та СБУ проводять обшуки в компанії S.Group нардепа С.Рибалки

 • 11517 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України проводять обшуки в компанії “S.Group”, яка належить родині нардепа від “Радикальної партії” Сергія Рибалки, повідомляє УНН з посиланням на Фейсбук політика.

Нардеп стверджує, що “корпорація “S.Group” – український виробник, вона старанно сплачує податки, та створює робочі місця у такий складний для всієї економіки час”.

С.Рибалка розцінює дії правоохоронців як політичний тиск на нього, зокрема через критику Національного банку України.

Як раніше повідомляв УНН, правоохоронці виявили масштабну злочину схему ухиляння від податків та відмивання коштів через компанію “S.Group”, громадську організацію “Боксерський клуб “Гарт” та торгові марки “Semki”, “Мачо” та “Козацька розвага”, що де-факто належать нардепу С.Рибалці.

Варто зауважити, що торгові марки, які використовують у своїй діяльності компанії “родинного бізнесу” С.Рибалки, на сьогоднішній день повністю переведені в офшорні компанії.

За даними правоохоронців, сам нардеп С.Рибалка ухилився від сплати податків щонайменше на суму 30 млн грн. За даними фактом також відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП