gpu-zbirayetsya-predyaviti-novi-pidozri-v-yanukovichu

ГПУ збирається пред'явити нові підозри В.Януковичу

 • 7793 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Генеральна прокуратура України пред'явить нові підозри екс-президенту Віктору Януковичу у справі Майдану. Про це заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко журналістам у середу, передає кореспондент УНН.

"Я поставив вимогу перед начальником департаменту у справах Майдану (С.Горбатюком - ред): відразу після прийняття закону скорегувати підозру з урахуванням отриманих результатів слідства і пред'явити оновлену підозру, а потім обвинувальний акт Януковичу, Захарченку (Віталію Захарченку - ред.) та іншим чиновникам за незаконне оголошення антитерористичної операції, залучення спецпідрозділів для розгону Майдану, що призвело до сотень людських жертв", - заявив Ю.Луценко.

За його словами, докази, отримані слідством за цей час, дають можливість пред'явити нові підозри В.Януковичу та іншим особам у справі Майдану.

"Як тільки Верховна Рада ухвалить рішення про удосконалення процедури заочного засудження, щоб уникнути ризиків в Європейському суді (ЄСПЛ - ред.) ми готові діяти, починаючи з березня", - підкреслив Ю.Луценко.

Нагадаємо, Ю.Луценко заявив, що В.Янукович написав два листи про введення військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП