granovskiy-mozhe-piti-v-mazhoritarniki

Грановський може піти в мажоритарники

 • 5245 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Нардеп від БПП Олександр Грановський розглядає варіант походу на наступні парламентські вибори по округу в Харкові. Він також додав, що остаточне рішення поки не прийняв, передає УНН з посиланням на Lb.ua .

"Я досить багатьом допомагаю сьогодні в Харкові. В принципі, я почав робити це більше року тому, коли почав займатися питанням Любові Кушінской, яка відбувала своє покарання в Качанівській колонії. Я місто більш-менш знаю, я розумію, хто там живе, знаю основних гравців в цьому місті, знаю їх дуже багато років / Чим цікавий Харків - це юридична столиця України, юридична наука залежна сьогодні, зокрема, і від Харкова. Це не може не викликати інтерес в моєму розумінні. Це місто мені приємний і тому, що він досить різко відноситься до різних антисемітських проявів, це місто досить однозначно відноситься до будь-яких проявів будь-якого типу націоналізму, самі городяни не дають йому розвинутися ", - сказав Олександр Грановський.

За словами політика, у нього "достатньо підстав і аргументів говорити з суспільством і стверджувати в правоті своїх позицій".

"Ми з вами знаємо, що є такі ділянки, де вибори можна виграти виключно за допомогою адміністративного ресурсу, часто за допомогою грошей, і фактично не докладаючи ніяких власних зусиль. Я точно ніколи не піду цим шляхом. Я вважаю, що я людина, якій є що сказати, я ніколи не буду займатися брудними інтригами на адресу конкурентів, ніколи ні про кого не буду погано відгукуватися, ніколи нікому не буду створювати неприємностей. Ніхто ніколи не в праві буде сказати, що я засіваю округ гречкою, або роздаю або роздаю комусь кеш. Я ніколи в житті не буду так поводитися. Тому думаю, що у вас немає підстав так сьогодні ставити це питання. Просто нічого ще не сталося, щоб ми могли з вами це проаналізувати. Але я вам заздалегідь говорю, що так себе вести не буду. У мене достатньо підстав і аргументів говорити з суспільством і стверджувати в правоті своїх позицій ", - заявив він.

Нагадаємо, Грановський є з листопада 2014 року народний депутат Верховної Ради України VIII скликання. Пройшов до парламенту від партії "Блок Петра Порошенко" під номером 58.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Грановський може піти в мажоритарники

     • 5245 переглядiв

    Bellingcat встановив справжню особу "Петрова"

     • 15987 переглядiв

    Аналітики прогнозують подорожчання курятини

     • 10973 переглядiв

    Україна надіслала МЗС РФ ноту щодо Сенцова

     • 10126 переглядiв

    "Сибірка" у мешканки Житомирщини не підтвердилася

     • 14342 переглядiв