gravets-cs-go-perenis-efekt-vid-vibukhu-fleshki-v-realnist

Гравець CS:GO “переніс” ефект від вибуху флешки в реальність

 • 29884 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Користувач Reddit з нікнеймом MorrisTheGod вирішив посили ефект вибуху флешки (світлової гранати). Він створив систему, яка може засліплювати гравців CS:GO в реальності. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reddit.

Деталі

Усі гравці відеогри Counter-Strike: Global Offensive неодноразово ставали жертвами звичайної флешки (світлової гранати). У такі моменти екран стає повністю білим на кілька секунд, а геймер, який “зловив” цю гранату стає легкою жертвою для опонентів.

Користувач Reddit з нікнеймом MorrisTheGod вирішив, що цього недостатньо. Гравець посилив ефект від флешки зробивши це в реальному житті.

Він створив систему, яка може засліплювати в реальності гравців CS:GO.

Для цього він використав світлодіодну стрічку, персональний комп’ютер та смартфон, на який виводиться зображення з PC. Можна припустити, що його система працює так: вибух флешки у грі запускає яскравий спалах на телефоні, який потім й активує стрічку.

Шанувальники CS:GO додають, що його систему потрібно вдосконалити. Вони запропонували MorrisTheGod використати потужну акустичну систему для того, щоб “перенести” в реальність ще й звуковий ефект від вибуху флешки.

Нагадаємо

Вперше в історії українська команда виграла мейджор з “CS:GO”.

Українські Національні Новини

Технології