gravtsya-dinamo-vignali-z-komandi-cherez-batka-vatazhka-lnr

Гравця Динамо вигнали з команди через батька-сепаратиста

 • 170214 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Київський футбольний клуб "Динамо" розірвав контракт з 18-річним гравцем команди Артуром Уваровим, тому що його батько виявився представником владних структур так званої "ЛНР". Про це повідомляє УНН із посиланням на заяву ФК.

Деталі

"Сьогодні вранці футбольному клубу "Динамо" Київ стало відомо про те, що футболіст юнацької команди Уваров Артур Максимович (28.03.2004) приховував факт того, що є сином ворога України, представника владних структур так званої "ЛНР" Уварова Максима Анатолійовича – заступника голови "комітету народної ради" так званої "ЛНР" з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи, законності", — ідеться у повідомленні.

Батько ексгравця Динамо перебуває у списку ворогів України на сайті "Миротворець".

Як зазначили, керівництво клубу поставило футболісту конкретне запитання про приналежність його батька до військових структур сепаратистів. Уваров не одразу дав позитивну відповідь.

"Ми не схвалюємо "сталінські методи", в яких син відповідає за свого батька. (...) Клуб обурений поведінкою свого футболіста в укритті неприпустимих фактів та вирішив негайно розірвати контракт з даним гравцем", — додали у клубі.

Нагадаємо

Під час боїв під Києвом російські окупанти обстріляли тренувальний комплекс донецького футбольного клубу "Шахтар".

Українські Національні Новини

Спорт