gray-zaradi-peremogi-mkhp-gromadi-zapuskaye-seriyu-bezplatnikh-voleybolnikh-trenuvan-za-uchastyu-profesiynikh-sportsmeniv

Грай заради перемоги: "МХП-Громаді" запускає серію безплатних волейбольних тренувань за участю професійних спортсменів

 • 1598424 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” запускає серію відкритих волейбольних тренувань для підтримки ментального й фізичного здоров’я українців. Про це повідомили у пресслужбі фонду, передає УНН

Деталі

Професійні волейболісти завітають у невеличкі міста й проведуть відкриті масові майстер-класи. На них спортсмени розкажуть про правила гри, навчать робити правильну розминку, подавати і приймати м’яч. Закріпити отримані знання можна буде у дружньому матчі місцевими командами.

Перші матчі вже відбулися в Миронівці та Каневі і отримали схвальні відгуки місцевих жителів.

Нагадаємо

Минулого року “МХП-Громаді” спільно із тернопільськими футболістами провели благодійний аукціон. 

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу