grishina-kazhe-scho-diznalasya-pro-svoye-priznachennya-ministrom-zi-zmi

Гришина каже, що дізналася про своє “призначення” міністром зі ЗМІ

 • 29350 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Народний депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина дізналася про її можливе пизначення міністром культури та інформполітики зі ЗМІ. Про це вона повідомила журналісту УНН.

Цитата:

“Я про це дізналась сьогодні зі ЗМІ, так само як і про інші “посади”. Дякую, що колеги так гарно думають про мене”, - сказала співрозмовниця УНН.

Деталі

Інші можливі призначення, з її слів, Гришина не коментує.

Раніше нардеп у своєму Telegram-каналі написала, що на тлі повідомлень про її можливі призначення у низку відомств “чекає на наступну серію”.

Контекст

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сьогодні написав заяву про відставку і направив її керівництву парламенту.

Після цього у медіа-просторі з’явилась інформація про те, що на посаді Ткаченка може змінити Гришина.

Доповнення

Ім'я Юлії Гришиної називали серед кандидатів в очільники партії "Слуга Народу", після того як посаду вирішив залишити Олександр Корнієнко. Його, нардепа від монобільшості, нещодавно призначили першим віце-спікером Верховної Ради. І він заявив, що хоче зосередитися на парламентській роботі.

Сама Гришина підтверджувала УНН, що вона - серед претендентів на очільника президентської партії.

Тим часом називали й ім'я ще однієї нардепки від "Слуги народу" - Олени Шуляк. І сам Корнієнко заявляв, що "кандидатури, які зараз обговорюють у ЗМІ, дійсно входять до кола кандидатів на цю посаду". І що Шуляк також є у цьому шортлісті.

Українські Національні Новини

Політика