gromadi-poltavschini-predstavili-novogo-golovu-oda

Громаді Полтавщини представили нового голову ОДА

 • 8019 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов представив громаді Полтавщини новопризначеного голову обласної державної адміністрації Олега Синєгубова. Про це повідомляє пресслужба ОП на сайті Глави держави, передає УНН.

Так, повідомляється, що Трофімов у залі засідань Полтавської облради продемонстрував указ Президента про призначення Синєгубова та вручив новому очільнику області службове посвідчення.

Він зазначив, що головним пріоритетом голови облдержадміністрації має бути покращення життя людей. Крім того, керівництво ОДА повинне стежити за цільовим використанням коштів державного бюджету та мати нульову толерантність до корупції.

"Олег Синєгубов також повинен закінчити процес децентралізації в області й максимально залучити інвестиції в регіон", – повідомив Трофімов.

Зі свого боку новопризначений голова ОДА окреслив пріоритетні завдання на посаді.

"Насамперед проведу аудит усіх рішень, ухвалених раніше, та оціню їхню ефективність. На Полтавщині близько двох тисяч обласних програм, більшість з яких неефективні. Також у регіоні будуть відкриті два офіси: інвестиційний та офіс реформ. Маю надію, що з вашою допомогою зможу створити дієву команду, щоб кожен полтавець відчув покращення життя", – наголосив Синєгубов.

Керівник Полтавської ОДА повідомив, що особливу увагу на новій посаді приділятиме створенню нових робочих місць, будівництву й налагодженню роботи силових структур.

Як повідомляв УНН, 12 листопада Президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив голову Полтавської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 11 червня Зеленський підписав укази про звільнення з посад голів 12 обласних державних адміністрацій в Україні, зокрема Полтавської ОДА.

Українські Національні Новини

Суспільство