gromadskiy-transport-v-kiyevi-pratsyuye-z-vidkhilennyami-vid-grafiku

Громадський транспорт в Києві працює з відхиленнями від графіку

 • 9440 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Через сніг та ожеледицю громадський транспорт в Києві працює з відхиленнями від графіку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"На маршрутах громадського транспорту через сніг та ожеледицю введено оперативне положення – курсування з відхиленням від графіка руху", - повідомили в КМДА.

При цьому в міськадміністрації додали, що із метою оперативного реагування на погодні явища, що відповідають жовтому рівню небезпеки, із 09.00 23 січня на цілодобовий режим роботи переведено штаб з організації заходів з протидії загрозам під час ускладнення погодних умов.

У КМДА також попросили киян найближчим часом за можливості не користуватися особистими авто, а у разі, якщо уникнути поїздки неможливо, закликали бути обережними. Також для належної роботи снігоприбиральної техніки водіям не можна паркувати автомобілі обабіч вулиць та доріг і в заборонених для цього місцях.

Служби "Київавтодору" працюють у посиленому режимі. Так, уночі у столиці чергували 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки, а також 54 бригади з ручного прибирання.

Нагадаємо, стан покриття на дорогах державного значення, станом на ранок, 23 січня, в більшості областей засніжений. Значні опади у вигляді снігу спостерігаються у Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Київській, Чернівецькій областях.

В Україні у середу, 23 січня, очікується сніжна погода, місцями хуртовини, буде морозно - удень місцями до 7 градусів нижче нуля.

Українські Національні Новини

Київ