gromadyanin-ssha-nezakonno-peretnuv-kordon-rf-na-gumovomu-chovni-zmi

Громадянин США незаконно перетнув кордон РФ на гумовому човні - ЗМІ

 • 6370 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Прикордонники затримали на сході Чукотки громадянина США, який нелегально перетнув морський кордон РФ на гумовому човні, його доставили в Анадир для подальших розглядів. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на свої джерела, передає УНН.

"Американець незаконно перетнув морський кордон РФ на гумовому човні. Прикордонники заарештували його в районі села Лаврентія. Зараз його разом з човном доставили в Анадир для подальших розглядів", - сказало джерело.

Інцидент стався в середу, 1 серпня, однак відомо про нього стало тільки в п'ятницю. Повідомлення ЗМІ про те, що іноземець попросив політичного притулку в Росії, не підтвердилися. Зараз за фактом інциденту в Анадирі проводиться перевірка.

"Зараз його опитали, про політичний притулок він не просив", - сказало джерело.

Він додав, що чоловіка виявили близько розселенного селища Нуняма, поруч з житловим селом Лорине. За словами співрозмовника агентства, чоловік перебував у виснаженому стані.

Нагадаємо, група офіцерів Адміністрації Державної прикордонної служби України почала нести посилену службу на Закарпатті з метою охорони державного кордону з країнами Європейського Союзу.

Українські Національні Новини

Новини Світу